Tràmits en línia

Des d’aquí podreu fer gestions en línia sense passar per la biblioteca: reservar documents i ordinadors, renovar els préstecs, sol·licitar el carnet… tot amb un sol clic per fer-ho d’allò més fàcil!

El carnet de la biblioteca és gratuït. Per obtenir-lo només cal omplir el formulari corresponent.

A “El meu compte” trobareu les vostres dades d’usuari de la biblioteca i totes les operacions que hagueu realitzat al catàleg. S’hi pot accedir amb el número del carnet de la biblioteca i/o DNI i el PIN.

Un cop heu entrat, podreu:

 • Consultar els préstecs
  En tot moment, es pot consultar l’estat dels vostres préstecs i activar l’historial de préstecs.

 • Renovar documents
  Si necessiteu disposar dels documents prestats durant més dies, podeu demanar una pròrroga tot accedint a l’espai personal del catàleg Aladí amb el número de carnet i el PIN. Els documents es poden renovar fins a tres vegades, si no hi ha una reserva d’un altre usuari ni ha vençut la data de retorn.

 • Reservar documents
  Si busqueu un document que està en préstec, podeu reservar-lo a través del catàleg Aladí. La biblioteca us avisarà quan retornin el document i podreu passar a recollir-lo. També es poden fer reserves d’exemplars disponibles (NOVA FUNCIONALITAT a partir del 23 de juliol de 2020).

 • Generar/Modificar el PIN del carnet de la biblioteca
  Si no recordeu el vostre PIN, podeu sol·licitar-ne un de nou.
  Si voleu canviar el PIN, podeu fer-ho un cop validats a l’espai personal del catàleg Aladí.

 • Actualitzar les teves dades personals
  Podeu modificar o completar les vostres dades de contacte (telèfon i correu electrònic) per tal d’estar informats d’allò que passa a la biblioteca.

 • Subscripció a novetats bibliogràfiques
  Servei d’informació gratuït i personalitzat mitjançant el qual rebreu per correu electrònic una notificació dels documents adquirits recentment a la Xarxa de Biblioteques Municipals.

 • Subscripció a butlletins electrònics
  Servei d’informació gratuït i personalitzat mitjançant el qual rebreu per correu electrònic els butlletins temàtics i/o de biblioteques del vostre interès.

Permet reservar un ordinador per accedir a Internet i a eines d’ofimàtica de manera gratuïta, i també consultar en línia el resum de la vostra activitat.

Si necessiteu un llibre o algun altre document que no és a cap biblioteca de la Xarxa, podeu suggerir-ne la compra perquè formi part del fons.