TAT! Sessions de moixaines, jocs i cançons per a nadons

 

Les moixaines, cançons de bressol, jocs de falda conformen la primera literatura del nadó i la base dels seus futurs aprenentatges. A través de diferents sessions repassarem aquest repertori procedent del folklore tradicional amb el que aconseguirem desenvolupar facultats dels infants en l’àmbit de la comunicació, l’afectivitat, el llenguatge, el cos, el moviment i la música.

Les sessions van dirigides a mares o pares per tal que aprenguin aquests recursos i a interaccionar amb els seus fills i filles a través de la veu, el tacte, els gestos i les mirades, generant un contacte afectiu entre infant i adult.

Recopilatori de cançons i rimes amb textos i audios

Recull de moixaines, cançons i poesies interpretades a les sessions presencials, per Elisa Linares (Plaer i Alegria @despertant.elisa).

Aquest repertori de la tradició oral inclou cançons i jocs de falda per acompanyar diferents moments al llarg del dia com despertar-se, l’hora del bany, per vestir-se, menjar, sortir al carrer, o anar-se a dormir.

Les hem recopilat segons diferents accions o moments del dia. Cliqueu a sobre de la icona i el títol per obrir la selecció en una nova finestra.

Guia de lectura

Espai de nadons

Sessions