Notícies

Aula d’estudi maig-juny 2024

Aula d’estudi maig-juny 2024. La Biblioteca Joan Margarit, junt amb l’equipament municipal Soledat Sans, acull l’aula d’estudi per donar suport durant l’època d’exàmens. L’horari del servei d’aula d’estudi que ofereixen els equipaments és del 4 de maig al 23 de juny. S’amplia l’horari els caps de setmana del 4, 5 i 11, 12 de maig. El diumenge 12 de maig l’horari es pot veure afectat per les eleccions autonòmiques. Del 18 de maig al 23 de juny l’horari és de dilluns a diumenge: Matins de 10 a 13.30 h. Tardes de 16 a 24 h. El diumenge 23 de juny s’obre en horari de matí.  Podeu consultar el calendari al següent enllaç.

Escolta la Biblioteca a Ràdio Desvern

Escolta la Biblioteca a Ràdio Desvern. Trobada mensual al magazín matinal La Justa de Ràdio Desvern, presentat per Mireia Redondo. Un espai per conèixer l’actualitat, serveis, novetats literàries i la programació d’activitats de la Biblioteca Joan Margarit. A continuació trobareu els enllaços per escoltar els podcasts: 25 de gener de 2023 – Parlem de: clubs de lectura, servei de préstec pels alumnes del Servei Local de Català (ubicat a Les Escoles), l’autor del mes (David Foenkinos), Barcelona Negre i quinzena cinematogràfica a Spotify. 28 de febrer de 2023 – Parlem de: la Primavera Literària (del 21 de març al 23 d’abril), el nou club de lectura “Infinit” dedicat a la literatura d’espiritualitat i esotèrica, la quinzena musical i cinematogràfica i l’exposició “100 anys de ciència-ficció” que es pot visitar dins la biblioteca fins al 20 de març. Repassem també algunes de les activitats que tindran lloc el 8 de març

Represa del servei de préstec interbibliotecari

Represa del servei de préstec interbibliotecari. A partir de dilluns 8 d’abril, el servei de préstec interbibliotecari entre els municipis de la Xarxa de Biblioteques Municipals tornarà a funcionar amb normalitat. Ja podeu tornar a demanar llibres d’altres biblioteques de la Xarxa.

Avís: Aturada temporal del servei de préstec interbibliotecari

Aturada temporal del servei de préstec interbibliotecari. ATENCIÓ! Del dilluns 25 de març fins al 7 d’abril no hi haurà servei de préstec interbibliotecari entre els municipis de la Xarxa de Biblioteques Municipals, a causa del canvi d’empresa que gestiona el servei. A partir del dilluns 8 d’abril es reprendrà el servei. Disculpeu les molèsties!

Horari de la biblioteca per Setmana Santa

Horari de la biblioteca per Setmana Santa. Horari de Setmana Santa: Els dies 25, 26 i 27 de març, la biblioteca oferirà els seus serveis en horari intensiu de tarda, de 15.45 a 20.15 h. El dijous 28 la biblioteca obre en horari de matí, de 10 a 13.30 h. La biblioteca romandrà tancada del divendres 29 de març al dilluns 1 d’abril, ambdós inclosos. Les bústies del C/Bonavista i del vestíbul de la biblioteca, així com la Masia Can Ginestar, romandran tancades del 29 a l’1 d’abril.