Activitats infantils

Des de la biblioteca s’organitzen diversos tipus d’activitats pensades per a totes les edats.

Sessions de nadons: trobades per a famílies amb nadons d’entre 3 i 24 mesos, que tenen com objectius crear un primer contacte als infants amb el món de les paraules, i acompanyar als pares i mares en la primera etapa de descoberta dels seus nadons.

Hores del conte: Activitat en la que s’expliquen contes als nens i nenes a partir de 3 anys. Cada sessió la realitza un/a narrador/a.

Tallers: Activitat dirigida a infants a partir de 6 anys sobre diferents temàtiques per descobrir curiositats de manera divulgativa i amena. Poden ser tallers de manualitats, de ciència, de lectura, etc.

Passaport de lectura: Acció de foment de la lectura per als lectors d’entre 6 a 12 anys.  Es tracta d’una llibreta personal en forma de passaport. Cada pàgina del passaport inclou una petita fitxa que cal omplir amb els llibres triats per llegir, fins a completar el passaport.

Exposicions: Periòdicament es pot trobar a la sala infantil exposicions i mostres bibliogràfiques sobre diferents temes d’interès o d’actualitat com les festes tradicionals, efemèrides, etc.

Club de còmic infantil: Trobades adreçades a lectors/es d’entre 9 i 11 anys que vulguin introduir-se i aprofundir en la lectura d’aquest gènere.