Notícies

Campanya recollida d’aliments 2022

Bibliorecapte: campanya de recollida d’aliments a la biblioteca. Fins el 20 de desembre de 2022. Com cada any, torna la Campanya de recollida d’aliments destinada al Rebost de Càritas del municipi. Si portes algun dels aliments que apareixen en el llistat, podràs endur-te a canvi alguna de les revistes que es troben al vestíbul de la biblioteca. Els aliments que es necessiten recaptar són: oli d’oliva llaunes de sardines i tonyina pots de vidre de mongetes i cigrons cuits galetes Maria préssec en almívar sopa vegetal amb pasta en sobre mel i fruits secs Us agraïm a tots la vostra

Trobada amb Carmen Posadas

Trobada amb Carmen Posadas. Amb motiu de la cloenda de l’11a edició del Premi Literari Delta, s’ha organitzat un acte per a la Xarxa de Biblioteques Municipals que tindrà lloc el dia 1 de desembre a les 18.30 h, al Teatre Atrium de Viladecans. L’escriptora convidada és Carmen Posadas, que conversarà amb el periodista José Luís Ibáñez de la seva darrera obra “Licencia para espiar”. També assistirà la guanyadora d’aquesta 11a edició del premi l’Eva Maria Garrigosa. Es posarà un autocar per a les persones que vulguin assistir a l’acte. Inscripcions a b.st.just@diba.cat o 934 756 300 (fins al 14 de novembre).

Crítiques cinematogràfiques del taller “Escriure de Cinema”

Crítiques cinematogràfiques del taller “Escriure de Cinema”. Ja estan penjades a la Biblioteca Virtual les crítiques cinematogràfiques que van fer els i les alumnes del taller “Escriure de Cinema”. El fil conductor va ser el tema “Amors obsessius” i les persones participants van poder escollir les pel·lícules d’entre diferents propostes.

Torna el passaport de lectura!

Torna el viatge més esperat per als lectors entre 6 i 12 anys: el Passaport de Lectura. Vine a la biblioteca, demana el teu Passaport de Lectura, tria 6 llibres i comença l’aventura de llegir. Els viatgers que completin el passaport abans de la Diada de Sant Jordi (23 d’abril de 2023) entraran en el sorteig d’un premi! Inscripcions presencialment a la Sala Infantil de la Biblioteca a partir del 3 d’octubre. Recorda: tots els llibres que agafis en préstec i/o retornis que siguin per completar el passaport de lectura, ho has de fer a la sala infantil.

Exposicions a la biblioteca

Exposicions a la biblioteca. Diferents espais de la biblioteca s’han omplert d’obres d’art, llibres i materials diversos per convertir-se en aparadors temàtics i apropar la cultura a la ciutadania. Exposicions destacades: A la sala infantil celebrem el 60è aniversari de la primera publicació en còmic de Spider-Man i el centenari del naixement d’un dels seus cocreadors, Stan Lee. Exposició temporal sobre l’Antic Egipte amb una mostra de treballs de l’alumnat del curs de gravat d’Arts Plàstiques de Can Ginestar i una selecció de llibres temàtics. Aparador de tardor amb novetats de coneixements i un espai “in memoriam” dedicat al periodista