Notícies

Escolta la Biblioteca a Ràdio Desvern

Escolta la Biblioteca a Ràdio Desvern. Trobada mensual al magazín matinal La Justa de Ràdio Desvern, presentat per Mireia Redondo. Un espai per conèixer l’actualitat, serveis, novetats literàries i la programació d’activitats de la Biblioteca Joan Margarit. A continuació trobareu els enllaços per escoltar els podcasts: 25 de gener de 2023 – Parlem de: clubs de lectura, servei de préstec pels alumnes del Servei Local de Català (ubicat a Les Escoles), l’autor del mes (David Foenkinos), Barcelona Negre i quinzena cinematogràfica a Spotify. 28 de febrer de 2023 – Parlem de: la Primavera Literària (del 21 de març al 23 d’abril), el nou club de lectura “Infinit” dedicat a la literatura d’espiritualitat i esotèrica, la quinzena musical i cinematogràfica i l’exposició “100 anys de ciència-ficció” que es pot visitar dins la biblioteca fins al 20 de març. Repassem també algunes de les activitats que tindran lloc el 8 de març

Represa del servei de préstec interbibliotecari

Represa del servei de préstec interbibliotecari. A partir de dilluns 8 d’abril, el servei de préstec interbibliotecari entre els municipis de la Xarxa de Biblioteques Municipals tornarà a funcionar amb normalitat. Ja podeu tornar a demanar llibres d’altres biblioteques de la Xarxa.

Avís: Aturada temporal del servei de préstec interbibliotecari

Aturada temporal del servei de préstec interbibliotecari. ATENCIÓ! Del dilluns 25 de març fins al 7 d’abril no hi haurà servei de préstec interbibliotecari entre els municipis de la Xarxa de Biblioteques Municipals, a causa del canvi d’empresa que gestiona el servei. A partir del dilluns 8 d’abril es reprendrà el servei. Disculpeu les molèsties!

Horari de la biblioteca per Setmana Santa

Horari de la biblioteca per Setmana Santa. Horari de Setmana Santa: Els dies 25, 26 i 27 de març, la biblioteca oferirà els seus serveis en horari intensiu de tarda, de 15.45 a 20.15 h. El dijous 28 la biblioteca obre en horari de matí, de 10 a 13.30 h. La biblioteca romandrà tancada del divendres 29 de març al dilluns 1 d’abril, ambdós inclosos. Les bústies del C/Bonavista i del vestíbul de la biblioteca, així com la Masia Can Ginestar, romandran tancades del 29 a l’1 d’abril.

Exposició Joan Salvat-Papasseit

Exposició Joan Salvat-Papasseit. Aprofitem un triple esdeveniment, el Dia Mundial de la Poesia (21 de març), la Primavera Literària i el centenari de la seva mort (1924-2024), per dedicar un espai expositiu al poeta Joan Salvat-Papasseit. La seva vida va ser curta però intensa, estretament vinculada a la maror política, literària i artística d’aquelles primeres dècades del segle xx; uns anys inquiets i molt fructífers culturalment. És l’època de les primeres avantguardes i Salvat-Papasseit es deixarà arrossegar redactant manifestos, editant Un enemic del Poble i altres revistes de caràcter avantguardista i reivindicatiu, i creant i publicant els seus poemes i poemaris, vitalistes, entusiastes, amens i, alhora, arriscats i experimentals. En aquesta exposició, ubicada a la planta baixa de la biblioteca, descobrirem la vinculació del poeta amb Sant Just Desvern, així com esclats de la seva vida i la seva obra. També podeu consultar el fulletó informatiu de l’exposició en format pdf clicant l’enllaç.