Notícies

Tanquem per vacances del 8 al 31 d’agost

Tanquem per vacances del 8 al 31 d’agost. La Biblioteca Joan Margarit romandrà tancada per vacances del 8 al 31 d’agost, així com la masia Can Ginestar. Les bústies del C/Bonavista estaran obertes tot el mes d’agost per facilitar el retorn esglaonat dels documents que teniu en préstec. Podeu consultar l’horari de les biblioteques públiques més properes en el següent enllaç. Tornem l’1 de setembre! Bon estiu!

Represa del servei de Préstec Interbibliotecari

Represa del servei de Préstec Interbibliotecari. Torna a estar operatiu el servei de préstec de documents entre les biblioteques de la província de Barcelona. https://bibliotecavirtual.diba.cat/busca-una-biblioteca El servei és gratuït, cal que t’adrecis al personal de la biblioteca per fer la sol·licitud del document que t’interessi i nosaltres ens encarregarem de la gestió.

LlocXJoc: jocs en família a la sala infantil

LlocXJoc: jocs en família a la sala infantil. Adreçat a infants d’entre 3 i 12 anys i les seves famílies. Durant el mes de juliol, trobareu a la sala infantil de la biblioteca una selecció de jocs de taula amb diferents nivells de dificultat en funció de les edats dels participants. Demana’ls al taulell i passa una bona estona jugant i posant a prova la teva agilitat mental! A més a la zona d’adults de la primera planta, podeu demanar un tauler d’escacs per als qui s’animin a jugar una partida.

Biblioteques del Baix Llobregat obertes a l’agost

Biblioteques del Baix Llobregat obertes a l’agost A partir del 6 d’agost i fins el dia 31, la biblioteca romandrà tancada per vacances. Podeu adreçar-vos a les diferents biblioteques del Baix Llobregat Nord que obriran durant el mes d’agost. Consulteu el calendari amb els dies d’obertura de les biblioteques municipals de la nostra zona. Tornem l’1 de setembre! Bon estiu!

Horari d’Estiu

Horari d’Estiu A partir del 15 de juny i fins el 15 de setembre la biblioteca farà horari especial d’estiu: De Dilluns a dijous: de 15:45 a 20:15 h. Dijous i divendres: De 10.00 a 13.30 h. Dissabtes: Tancat. Revetlla de Sant Joan: La biblioteca farà horari especial el 23 de juny, de 10 a 13.30 h. El 24 de juny romandrà tancada per festivitat. Agost: La biblioteca tanca per vacances del 6 al 31 d’agost. Podeu fer les renovacions a través del vostre espai personal al Catàleg Aladí.