Internet i Tecnologies

Podeu connectar-vos gratuïtament a Internet des del vostre ordinador portàtil o des d’altres dispositius mòbils gràcies al servei wifi.

Per utilitzar-lo, només heu de disposar del carnet de la biblioteca, ja que el número d’usuari i el PIN us serviran com a validació per entrar a la xarxa.

Permet accedir a Internet i a eines d’ofimàtica des dels ordinadors que trobareu a les sales. Podeu enregistrar i imprimir els treballs o les consultes que realitzeu (vegeu apartat Impressió de documents).

Teniu a l’abast sessions de deu, trenta i seixanta minuts, aquestes últimes reservables a través del següent enllaç, per telèfon o presencialment a la biblioteca. Està establert un total de 50 sessions mensuals al conjunt de les biblioteques de la XBM i un màxim de 3 sessions al dia.

La biblioteca disposa d’un total de 8 ordinadors distribuits entre les sales de consulta de la planta baixa i primera i també a la sala infantil.

La biblioteca disposa de dues impressores d’autoservei, una al costat del taulell de préstec de la planta baixa i una altra al taulell d’informació de la planta primera, on podreu imprimir documents.

El preu de cada còpia és de 0,10 € (b/n) i 0,40 € (color) que es pot ingressar al moneder o recaptar al taulell.

La impressora de la primera planta compta amb la funcionalitat d’escàner. Podeu escanejar els vostres documents i enviar-los per  correu electrònic.

El servei és gratuït però és necessari disposar de carnet de biblioteca i d’un mínim de crèdit.