Agenda d'activitats

Hora del conte: Contes de dracs

Diumenge 21 d’abril a les 11 h. Lloc: Plaça Jacint Verdaguer. Hora del conte: Contes de dracs a càrrec de La Minúscula. Hi ha dracs de tota mena: bons, fantàstics, verds, ploraners, porucs, llaminers, espantosos… Us farem descobrir aquests animals fantàstics, màgics i meravellosos a través de contes i llegendes d’avui i de sempre. Organitza la Biblioteca Joan Margarit amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Lloc: Plaça Jacint Verdaguer (davant de l’Ajuntament).  

Sorteig del Passaport de lectura

Dimarts 23 d’abril a les 16 h. Lloc: xarxes socials. Sorteig del Passaport de lectura. Dimarts 23 d’abril, tindrà lloc el sorteig d’una tauleta per als i les participants que hagin completat el Passaport de lectura. Es podrà veure a través de les xarxes socials de la biblioteca @bibjoanmargarit. Si encara no heu finalitzat el passaport, el divendres 19 d’abril serà el darrer dia per completar-lo.

Club de lectura INFINIT

Dimecres 24 d’abril a les 18.30 h. Organitza: Biblioteca Joan Margarit. Club de lectura INFINIT.  Hi ha res més a l’univers del que veuen els nostres ulls? En aquest club us proposem la lectura de textos sobre metafísica, esoterisme, espiritualitat i transformació personal. Llibres per reflexionar i expandir els nostres horitzons. Obres de saviesa ancestral, com el Kybalion, obres de la tradició xamànica com El arte de ensoñar de Carlos Castaneda, o obres de metafísica i auto apoderament com Usted puede sanar su vida de Louise L. Hay. Lectura: Las siete leyes espirituales del éxito de Deepak Chopra. Basat en les Lleis naturals de

Taller d’escriptura creativa – 6a sessió

Divendres 26 d’abril de 18 a 20 h. Lloc: Sala Isidor Cònsul de Can Ginestar. Taller d’escriptura creativa per a dones. PLACES EXHAURIDES! La Biblioteca Joan Margarit acull una nova edició dels tallers d’escriptura creativa adreçats a dones majors de 18 anys organitzats des del Premi Literari Delta en la seva 12a edició. Impartit per Mónica L. Cano, el taller és presencial i gratuït i té per objectiu fomentar la creativitat i la interrelació de persones que tinguin una inquietud per l’escriptura i la literatura. El taller es desenvolupa en un total de 6 sessions de 2 hores, totes en divendres de 18 a 20h: Març:

TAT! Sessions de moixaines, jocs i cançons per a nadons

Dijous 9 de maig a les 17.30 h. Lloc: Sala Isidor Cònsul. TAT! Sessions de moixaines, jocs i cançons per a nadons. Activitat per a nadons de 3 a 24 mesos acompanyats d’una persona adulta. Les moixaines, cançons de bressol, jocs de falda conformen la primera literatura del nadó i la base dels seus futurs aprenentatges. A través de diferents sessions repassarem aquest repertori procedent del folklore tradicional amb el que aconseguirem desenvolupar facultats dels infants en l’àmbit de la comunicació, l’afectivitat, el llenguatge, el cos, el moviment i la música. L’activitat va dirigida a mares o pares per tal