Préstec

El préstec amb el carnet de la biblioteca és gratuït i permet endur-vos fora de la biblioteca durant 30 dies fins a 30 documents: llibres, revistes, DVD, CD o altres materials multimèdia disponibles al catàleg Aladí.

La gestió del préstec es realitza exclusivament amb el carnet de la Biblioteca o l’app de la Xarxa de Biblioteques Municipals al telèfon mòbil.

El retorn es pot realitzar a les bústies de retorn que trobareu al vestíbul de la biblioteca (dins de Can Ginestar en horari de la masia) i/o al Carrer Bonavista (oberta les 24 hores).

Si no trobes a la teva biblioteca el document que necessites, pots demanar-lo al personal de la biblioteca perquè t’arribi a través del préstec interbibliotecari. Gràcies a aquest servei tens al teu abast el fons de les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

A més pots sol·licitar per préstec interbibliotecari el fons de la resta de biblioteques públiques de Catalunya a través del catàleg Atena.

A partir de l’1 de gener de 2021 aquest servei no tindrà cap cost.

Biblio Digital (antic eBiblio) és el servei de préstec gratuït de llibres electrònics adreçat al tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques de Catalunya. Es pot accedir als continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents.

Biblio Digital disposa d’una col·lecció de novetats editorials de diverses temàtiques:

  • Obres de ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen còmic, narrativa, poesia i teatre.

  • Obres de no-ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen obres de ciències socials, desenvolupament personal, esports, informàtica, viatges…

  • Revistes en català i castellà.

  • Més de 2.000 títols de pel·lícules, curtmetratges, enregistraments de concerts i documentals.

Es pot accedir al servei a través de biblioteca.ebiblio.cat. També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació Biblio Digital, disponible per a Android i iOS.

La biblioteca ha el·laborat la següent guia d’ús que es pot consultar o descarregar en format PDF.

La biblioteca fa lots de préstec per a entitats i escoles del municipi. Si us interessa poseu-vos en contacte amb la biblioteca per telèfon o bé per correu electrònic.

Catàlegs

Catàleg per consultar i reservar documents a la teva biblioteca

Catàleg per reservar documents mitjançant préstec interbibliotecari

Préstec de llibres, revistes, diaris, pel·lícules i altres recursos electrònics