Escolta la Biblioteca a Ràdio Desvern.

Trobada mensual al magazín matinal La Justa de Ràdio Desvern, presentat per Mireia Redondo.

Un espai per conèixer l’actualitat, serveis, novetats literàries i la programació d’activitats de la Biblioteca Joan Margarit. A continuació trobareu els enllaços per escoltar els podcasts:

  • 25 de gener de 2023 – Parlem de: clubs de lectura, servei de préstec pels alumnes del Servei Local de Català (ubicat a Les Escoles), l’autor del mes (David Foenkinos), Barcelona Negre i quinzena cinematogràfica a Spotify.
  • 28 de febrer de 2023 – Parlem de: la Primavera Literària (del 21 de març al 23 d’abril), el nou club de lectura “Infinit” dedicat a la literatura d’espiritualitat i esotèrica, la quinzena musical i cinematogràfica i l’exposició “100 anys de ciència-ficció” que es pot visitar dins la biblioteca fins al 20 de març. Repassem també algunes de les activitats que tindran lloc el 8 de març per commemorar el Dia de la Dona.
  • 25 d’abril de 2023 – Parlem de: valoració de la jornada de Sant Jordi, les activitats i les notícies de la biblioteca.
  • 16 de maig de 2023 – Parlem de: les novetats editorials i els propers esdeveniments de l’espai. A més, fem menció de l'”autora del mes”.

Comencem un nou curs i trobades mensuals a Ràdio Desvern, en aquest cas de la mà de Núria Garcia al magazín matinal La Rambla. L’equip de la Biblioteca passa periòdicament pels estudis de Ràdio Desvern per posar-vos al dia de les activitats, exposicions i tallers que fem. 

  • 31 d’octubre de 2023 – Parlem de l’agenda d’activitats de novembre, tallers per nadons, club de còmic infantil, clubs de lectura per adults, recital i conferència d’òpera i Nadine Gordimer, l’autora del mes.
  • 5 de febrer de 2024 – Parlem sobre les activitats que es faran a l’equipament durant el mes de febrer: clubs de lectura, taller d’escriptura, tallers per a infants i nadons, exposicions i els autors del mes Per Wahlöö i Maj Sjöwall.
  • 12 de març de 2024 – Parlem de les activitats dels mesos de març i abril, dins la programació de la Primavera Literària, el Dia Mundial de la Poesia (21 de març) i la Diada de Sant Jordi (23 d’abril). Destaquem els clubs literaris, l’exposició de Salvat-Papasseit i el nou espai virtual al web de la biblioteca amb els recursos musicals de les sessions dels tallers de moixaines que fa mensualment l’Elisa Linares.
  • 4 d’abril de 2024 – Parlem de les activitats literàries que hi haurà al mes d’abril a la Biblioteca, un mes literari per excel·lència: presentacions de llibres, xerrades amb autors, clubs literaris, activitats infantils i portes obertes de la Biblioteca el diumenge 21 d’abril. Tot emmarcat dins el Festival de la Primavera Literària a Sant Just i la Diada de Sant Jordi.
  • 4 de juny de 2024 – Parlem de les darreres activitats del curs: l’autora del mes, les 2 properes exposicions, els últims clubs de lectura del curs, els horaris de l’aula d’estudi, l’horari d’estiu (que començarà el 15 de juny), i les properes activitats per a infants i nadons.