Inici divendres 7 d’octubre de 18 h a 19:30 h. Lloc: Sala Isidor Cònsul de Can Ginestar.

Taller d’escriptura creativa.

La Biblioteca Joan Margarit organitza tallers d’escriptura creativa, amb l’objectiu de fomentar la creativitat i la interrelació de persones que tinguin una inquietud per l’escriptura i la literatura.

En aquests tallers es realitzaran jocs amb el llenguatge, exercicis inspirats en avantguardes literàries, tècniques per a l’expressió narrativa o poètica en una dinàmica que multiplica els efectes de la pràctica individual compartida amb la producció grupal.

Una ocasió per a dissoldre bloquejos exercitant la creativitat, entrenar l’expressió impulsant l’obertura a un imaginari efectiu, experimentar la inspiració també escoltant el col·lectiu, per a abordar l’aprenentatge dels recursos tècnics des d’un plaer d’escriure obert a la sorpresa i l’originalitat.

Es tracta de tallers presencials i gratuïts, impartits per Mónica L. Cano.

El curs, que tindrà lloc a la sala Isidor Cònsul de Can Ginestar, es desenvoluparà durant els mesos d’octubre, novembre i desembre amb sis sessions, en divendres de 18 h a 19:30 h.

Calendari: divendres 7 i 21 d’octubre, 4 i 18 de novembre, 2 i 16 de desembre.

Inscripcions a partir de l’1 de setembre a la biblioteca, o es pot enviar un correu a b.st.just@diba.cat o trucar al telèfon                 93 475 63 00.